Cupluri si sex

Cupluri si sex jucarii sexuale pentru sexul in doi, singura sau in in grup. Se-x.ro iti propune un set complet de jucarii pentru cuplu si sex format din bile Kegel, un dop anal subtire pentru incepatoare, 2 inele elastice pentru penis, un vibrator clasic, un glont vibrator cu unitate de control si doua mansoane cu textura. Bilele Kegel sporesc stimularea punctului G si intaresc muschii pelvieni pentru un sex mai bun din toate aspectele.
Inelele pentru penis ajuta la mentinerea unei erectii prin cresterea fluxului sanguin, permitand purtatorului sa reziste mai mult si mai tare ca oricand.
Lasa-ti partenerul sa preia controlul cu oul vibrator. Unitatea de control simpla ii permite sa creasca sau sa scada intensitarea vibratiilor cu o simpla miscare. Vibratorul simplu poate fi echipat cu cele doua mansoane incluse in set. Unul este texturat si celalat are un aspect mai realist. Pentru o masturabare mai indrazneata, pune-ti pe degete mansonul texturat. Vei avea parte de o experienta intens mai placuta. Dopul anal subtire este pentru iubitii care cauta sa condimenteze putin atmosfera, jucaria este perfecta pentru incepatoare si este conica pentru o inserare usoara si seducatoare. Comanda acum jucarii sexuale pentru cupluri si sex.

Afișez 1–64 din 83 de rezultate

Cupluri si sex comanda jucarii sexuale pentru stimulare vaginala si anala, lubrifianti pentru sex dar si accesorii care sporesc contactul sexual. Pe se-x.ro gasesti cea mai larga gama de produse si jucarii sexuale ideale pentru cupluri si sex. Comanda acum lubrifianti pe baza de apa si silicon, prezervative, dildouri sau vibratoare pentru cupluri si sex.

×